Цветанка Нелчинова

backНазад

Цветанка Нелчинова

Адрес: София
Тел. 0889 357 768
E-mail: tz.nel@abv.bg

Боуен при инсулт, 05/2016
Боуен при диабет, 05/2016
Боуен при болки във врата, 05/2016
Боуен при болки в кръста, 05/2015
Фасции, 03/2017
Дух, тяло и Боуен, 03/2018
Боуен при хормонални проблеми, 09/2018
Боуен при онкопациенти, 06/2019