Виолета Боева

backНазад

Виолета Боева, рехабилитатор

Адрес: Варна
Тел. 0896 060 661
E-mail: violetakovacheva@gmail.com
Web: http://www.violetakovacheva.eu /

Боуен при инсулт,05/2016
Боуен при диабет, 05/2016
Мама и бебе, 10/2022
Тенсегритет и Фасциални линии, част 1, 10/2017
Тенсегритет и Фасциални линии, част 2, 10/2017
Тенсегритет и Фасциални линии, част 3, 04/2018
Натуропатия, 09/2015
Боуен при хормонални проблеми, 09/2019
The O lab foundation, 09/2019
Боуен в действие, 04/2019
Женско тазово дъно, 10/2021
Back to Basics, 05/2022