Румен Лозанов

backНазад

Румен Лозанов

Адрес: София
Тел. 0888 699 309
E-mail: rumen.lozanov@abv.bg

Боуен при диабет, 05/2016
Боуен при болки във врата, 05/2016
Боуен при болки в кръста, 03/2016
Дух, тяло и Боуен, 03/2018
Боуен при хормонални проблеми, 09/2019
The O lab foundation, 09/2019