Маргарет Спайсър и Виан МакБет

backНазад

Маргарет Спайсър и Виан Макбет

 

Маргарет Спайсър

Старши Боуен инструктор

Маргарет първоначално е фармацевт, след това натуропат, а сега специалист по Боуен терапия в Сидни, Австралия и има над 22 години клинична практика. Тя е Боуен инструктор от 2000 г.

В своята практика тя с удоволствие се занимава с хронични и „тежки“ случаи, с вродената интелигентност на тялото и изследва въздействието на травмата върху здравето и физическото състояние.

Маргарет винаги е проявявала особен интерес към философията и практиката на естественото лечение, включително интегрирането на тяло и дух и енергийното лечение, и внася във всеки семинар своя богат личeн и клиничен опит.

 

Ан и Маргарет са водили досега този семинар в Австралия, Нова Зеландия, Великобритания, в Европа, САЩ, Сингапур и Канада.

 

Ан Шуберт

Старши Боуен инструктор

Ан е преподавател в продължение на повече от 40 години, както и спортен треньор и фитнес инструктор. От 1980 г. управлява клиника за спортна терапия и лечение в гр. Форстър, Нови Южен Уелс. През 1987 г. тя е една от първите обучили се по Боуен терапия от Ози и Илейн Ренч и е регистриран Боуен инструктор от 1994 г.

Работейки едновременно като Боуен терапевт, тя проявява специален интерес към работа с бебета и деца, включително достигайки до „вътрешното дете“ във всеки от нас.

В своя семинар Ан споделя своя опит от невероятните възможности на Боуен терапията в помощ на отключване на паметта и интегриране на духа и тялото.